lauantai 3. elokuuta 2013

HAPPY BIRTHDAY HOOD RIVER LIONS CLUB



Hirveen oli kivat synttärikemut tänään, ja koristelu ainakin ykkösluokkaista. Jälkiruuaksi oli karamellijuustokakkua ja ohjelmanumerona pari naista esittivät superupeita Broadway-biisejä. Ne kaikki olivat tuttuja myös Gleestä, joten pääsin hifistelemään artisti- ja musikaalitietoudellani. Ja ihan kokonaisen yhden kuvan nappasin illan aikana, olkaa siis niin hyvät:

Oli ihana nähdä Judithia, joka on kyllä niin maailman aurinkoisin persoona. Oli ihana nähdä muitakin ihmisiä. Tuli kovin tyhjä olo monien tullessa hyvästelemään, kun ei tässä kaikkia varmasti tule enää ennen lähtöä nähtyä. Kiitollinen mun sopii olla monesta asiasta, mutta nyt päällimmäisenä varmasti tästä reissumahiksesta ja kaikista lämpimän ihanista ihmisistä joita olen tavannut.

6 kommenttia:

  1. Nyyh. On varmaan haikeata, kun tietää, että pitää sieltä kohta lähteä. Mutta kun jokin päättyy, jokin toinen alkaa. Täällä jo sua odotellaan:), Mama

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näimpä! Ja kyllä määkin jo vähän odotan että pääsee kotiin välillä :----)

      Poista
  2. Ketä gleestä? Ja nauti vielä viimeisistä päivistä! �� Wilma

    VastaaPoista
  3. Sulla tulee varmaan vielä myöhään syksylläkin mieleen jotakin, mitä et ole kenellekään kertonut - niin paljon on kerrottavaa, ettet millään kaikkea heti ensimmäisinä päivinä muista.

    On Sinulla ollut kaikista kertomuksistasi päätellen kokemusrikas reissu, mutta uskoisin että on kiva palata kotimaahankin. Eli luulen, että aika ristiriitaisiakin tunteita tulee näinä viimeisinä päivinä, mutta...
    Niinkuin Wilma sanoi, nauti näistä - tällä kertaa - viimeisistä päivistäsi siellä.

    Terkkuja mummulta ja vaarilta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin varmasti ja toivottavasti tuleekin! Kyllä kokemuksia on kertynyt aikamoinen määrä, ja vielä olisi niin hirmuisesti koettavaa ja nähtävää. Mutta joo, onhan se mukava tulla välillä syömään ruisleipää ja kunnollista suklaata ja puhumaan suomea. Nautin, ja terveiset takaisin! :--)

      Poista